Line Carrierille selkeä tarina

folder_openSelkeä palvelu, Selkeä tarina

Toteutimme Line Carrierin kanssa Tarina- ja tuotteistustyöpajan, jonka tuloksena Line Carrierilla on selkeä myyntiviesti ja uusitut nettisivut. Mukana työpajoissa oli hyvä tiimi johdosta, myynnistä, markkinoinnista ja tuotehallinnasta. LC:n Marjo Hellman:

”Line Carrierin palvelutarjoamaa haluttiin selkeyttää ja samalla luoda uusi ja selkeämpi tapa puhua ja markkinoida palveluita.

Tarinatyöpajan avulla ymmärsimme, että vaikka toimimme teknisellä alalla, palvelukuvaukset ja myyntiviestit on hyvä kirjoittaa niin, että ne ovat helposti ymmärrettävissä ja että lukijalle tulee selkeä käsitys mihin ongelmaan ratkaisumme auttaa. Työpajan tuloksena saimme luotua hyvät ja selkeät tarinat palveluistamme ja työkalut miten kirjoittaa jatkossa palveluistamme eri kanaviin.

Mielestäni tarinatyöpaja on erittäin toimiva konsepti, jossa pääsee itse syvällisesti perehtymään oman yrityksen palveluihin ja kaivamaan esille ongelman, mihin asiakas oikeasti etsii meiltä ratkaisua. Miisa myös piti huolen siitä, että pysyimme aikataulussa ja sparrasi meitä sisällöntuottamisessa sekä mm. myyntiesitysten, nettisivujen ja esitteiden tekemisessä. Miisa todella osaa asiansa, on kannustava ja saa ihmiset innostumaan.”

-Marjo Hellman, Growth Marketing Manager

Lue myös

Valikko