Maarit Tiililälle kirkastettu tarina

folder_openSelkeä palvelu, Selkeä suunta, Selkeä tarina

Aika-ajoin yrityksen myynti- ja markkinointiviesti, ja esimerkiksi nettisivut tarvitsevat päivitystä, kun oma liiketoiminta kehittyy ja maailma ympärillä muuttuu.

Maarit Tiililä halusi uudistaa web-sivunsa ja niiden sanoman kuvaamaan sekeämmin sitä, miten hän nykyään työskentelee asiakkaittensa kanssa. Tärkeää oli nostaa erityisesti Maaritin fokus ja erityisosaaminen uudessa tilanteessa olevien johtajien ja johtoryhmien kanssa ns. 100 päivää.

”Oma ajatus kirkastui, kun Miisa nosti peilin eteeni ja kysyi, millainen ihanneasiakkaasi on ja mitä juuri sinulla on hänelle annettavaa. Mm. näiden kysymysten kautta sain kiteytettyä oleellisen palveluistani, jotka olivat olleet olemassa jo reilut kymmenen vuotta, mutta ehkä jääneet maailmoja syleilevän viestin jalkoihin.” Maarit Tiililä

Tästä Maaritin palveluissa on lyhyesti kyse:
Kovien odotusten paineessa sinä ja johtoryhmäsi saatatte kompastua uuden tilanteen yleisimpiin sudenkuoppiin. Kirkastamalla 100 päivän suunnitelman™ viet sinulta odotetun muutoksen menestyksellä läpi ja varmistat onnistumisesi.

Käy katsomassa miltä Maaritin uusi napakka viesti ja sivut näyttävät https://www.maarittiilila.fi

Tags: ,

Lue myös

Valikko