Mind Based™ SELKEÄ MIELI

YKSILÖVALMENNUS

”OLET MITÄ AJATTELET.”

Mielen toiminnan ymmärtämiseen pohjautuvia valmennuksia

LÖYDÄ
SELKEYS

PIDÄ
SUUNTA

VAPAUTA
POTENTIAALISI

Sinä tiedät miltä menestys tuntuu

Olet aina uskaltanut ottaa isoja vaativia haasteita vastaan. Nyt tunnet kuitenkin olevasi jumissa tai epävarmassa tilanteessa.

 • Koet ehkä olevasi ristiaallokossa, jossa eri puolilta, tulevat paineet kasaantuvat.

 • Onko jokin yrittämiseen tai johtamiseen liittyvä tapahtuma saanut sinut epäilemään omaa kyvykkyyttäsi?
 • Vai teetkö töitä alemmalla kuin omalla todellisella kapasiteetillasi, kyllästyneenä tai peläten, että jonain päivänä joku huomaa? Tai, että sinun on vihdoin myönnettävä se itse itsellesi?

 • Mahdollisesti olet jo saavuttanut niin paljon, että et tiedä mitä tehdä seuraavaksi.
 • Myös koronaepidemian aiheuttamat paineet voivat olla tiimissäsi niin isot, että tarvitset itse tukea, jotta voit itse olla alaistesi tukena.

Synkimpänä hetkenäsi saatat ajatella: Tätäkö loppuelämäni tulee olemaan?Koet olevasi yksin ja tarvitset kunnon pallotteluseinää.

Olet oikeassa paikassa. Ja olet vahvempi kuin tiedätkään.

Menestyksestäsi huolimatta, ja itse asiassa sen vuoksi – se, että teet enemmän sitä, mitä jo nyt teet, ei tule viemään sinua seuraavalle tasolle. Tosiasiassa ne ominaisuudet, jotka ovat johtaneet sinut nykyiseen menestykseesi, voivat olla juuri niitä, jotka estävät sinua tällä hetkellä saavuttamasta parempia tuloksia.

Ehkä ajattelet, että analysoimalla lisää tilannettasi selvität sen.

Tai voi olla, että olet lukenut kymmeniä kirjoja, katsellut satoja videoita YouTubessa ja ehkä jopa palkannut itsellesi valmentajan päästäksesi tilanteeseesi, mutta silti sama sirkus pyörii mielessäsi.

Tiedän. Olen ollut siellä. Tiedän kuinka päästä ulos. Lopullisesti.

Oletko valmis siihen mikä on mahdollista?

Käydään keskustelu, joka laukaisee totaalisen muutoksen elämässäsi.

Kun olet päättänyt löytää yhteyden siihen kuka oikeasti olet, alat ilmaista itseäsi aidosti ja johdonmukaisesti. Muutokset, joita tulet kokemaan muuttavat elämäsi – joka suhteessa.

Selkeys –  Varmuus – Suunta

Ensinnäkin haluan kertoa sinulle, et ole yksin. Olen valmentanut kymmeniä yrittäjiä ja johtajia, jotka ovat samassa tilanteessa.

Toiseksi haluan kertoa sinulle, mikä avain on. Se ei ole se, että jatkat tilanteesi ajattelua ja analysointia, vaan että opit ymmärtämään, miten mielesi toimii.

Kun ymmärrät miten mielesi toimii, saat niin monia asioita:

 • Olet yhteydessä siihen, kuka todella olet. Teet ja saavuta niitä asioita, joita oikeasti haluat saavuttaa. Olet itsevarma ja tiedät miten toimia kaikissa eteen tulevissa tilanteissa. Olet rento ja rauhallinen.
 • Kun ymmärrät oman mielesi toimintaa, ymmärrät myös muita paremmin. Olet arvostettu ja rakastettu johtaja. Olet läsnä ihmisillesi; ymmärrät heidän tarpeensa ja autat heitä saavuttamaan tavoitteensa ja toiveensa.

Valmennuksen tavoite ja teemat

Valmennuksen tavoitteena on selkiyttää ja helpottaa johtamista sekä auttaa tunnistamaan oman johtamisen merkitys henkilöstölle ja liiketoiminnan tulokselle. Johdon valmennusten teemoja voivat olla esimerkiksi: Johtamistaito, koordinointi ja päätöksen teko, laatu ja tuloksellisuus sekä luovuus ja uudistuminen.

Yksilövalmennusten sisällöt valitaan johtajan omien sekä organisaation toimintaa tukevien tarpeiden mukaan. Valmennuksissa käsiteltäviä asioita ovat esimerkiksi:

 • Tulevaisuuden tehtävien kirkastaminen sekä ratkaisut oman johtamisen suunnasta
 • Organisaation muutostilanteet, uusi tehtävä, uusi johtamisalue
 • Johtajan itsetuntemus pohjana hyvälle ihmisten johtamiselle
 • Haastavat tilanteet ja niissä onnistuminen
 • Käytänteet ja toimintatavat, joilla on merkitystä liiketoiminnassa onnistumiseen
 • Johtajan oma hyvinvointi ja jaksaminen

Miksi valita minut valmentajaksi

LIIKETOIMINTAOSAAMINEN

Mielen valmennuksessa keskitymme täysin sinun mielesi toimintaan, mutta 15 vuotta johtotehtävissä ja 7 vuotta yrittäjänä auttavat minua ymmärtämään sinun maailmasi.

SUMUSTA SELKEYTEEN

Useimmat valmentajat auttavat ihmisiä pääsemään pisteestä A pisteeseen B. Voit työskennellä kanssani, vaikka tunnet olevasi niin eksyksissä, että et tiedä mitä haluat. Me löydämme sen yhdessä.

PYSYVÄT TULOKSET

Periaatteet, joita jaan, antavat sinulle elinikäisen ymmärryksen, kuinka hyödyntää sisäistä viisauttasi sekä ehtymättömän lähteen vaivattomaan menestykseen ja tuloksiin

SUORITUSKYKY = POTENTIAALI – HÄIRIÖT

Kun vapautat potentiaalisi ja poistat epävarman ajattelun tuottamat häiriöt, saavutat monia asioita: korkeampi luottamus omiin kykyihisi, enemmän selkeyttä, tuore ajattelu, keskittyminen siihen mikä on oikeasti tärkeää, parempi kestävyys, vähemmän stressiä; Kaiken kaikkiaan parempi mielentila – Ja parempi mielentila tarkoittaa parempaa suorituskykyä!

SELKEYS + TOIMINTA = HALUTUT TULOKSET

SUORITUSKYKY: Sinulla on synnynnäinen hyvinvointi ja suorituskyky, kyky luoda ja toteuttaa, joustavuus ja kestävyys. Sinut on rakennettu todellisuuteen ja optimaalisiin tuloksiin.

HÄIRIÖT: Ainoa asia, joka koskaan estää tämän suorityskyvyn toteutumista, on häiritsevä ajattelu, joka johtuu ’ulkoa sisälle’ väärinkäsityksestä.

SELKEYS: Kun heräät tästä väärinkäsityksestä olet paremmin linjassa todellisuuden kanssa ja löydät selkeyden.

Lue lisää Kolmesta periaatteesta.

touch_app

Varaa aika tapaamiseen

Ensimmäiseen valmennuskerran tarkoitus on, että tutustumme toisimme ja katsomme puolin toisin, miltä yhdessä työskenteleminen tuntuu.

Varmistu valmentajasta

Jos toteamme, että olen sinulle oikea valmentaja päätämme sinulle yhdessä sopivan valmennusohjelman, jolla varmistamme tulokset.

Vapauta täysi potentiaalisi

Mikä ikinä tilanteesi on, tiedät, että tulet ratkaisemaan sen. Muutokset, joita tulet kokemaan muuttavat elämäsi ja liiketoimintasi – joka suhteessa.

”Miisa is the Go-To Lady, when shit hits the fan.”

MARTTI A., CEO, ESPOO

Valmennuksen alkaessa olin haasteellisessa tilanteessa yritykseni liiketoiminnan kehittämisessä ja tilanne heijastui koko elämääni.

Opin valmennuksen avulla katsomaan tilannettani ja elämääni uusin silmin. Kun sain siirrettyä ajatukseni siihen, kuka olen ihmisenä, sain voimaa ja itseluottamusta tehdä suuria liiketoiminnallisia päätöksiä uudella tavalla. Kun tyhjentää, tulee tilaa uudelle. Sain mukaani selkeän tiekartan ja työkaluja eteenpäin pääsemiseen.

Valmentajana Miisalla on kyky kuunnella, olla läsnä ja antaa ajatuksille oikealla tavalla aikaa ja tilaa. Valmennuksessa ei kosketettu vain pintaa, vaan mentiin todella syvälle omiin sisimpiin sopukoihin. Hypnoosit onnistuivat! – Yllätyin, miten pystyin rentoutumaan ja pääsin hypnoosiin.

Suosittelen ehdottomasti Miisan valmennusta, jos olet ison muutoksen kynnyksellä tai esimerkiksi jumissa omien ajatustesi kanssa.

TARJA K., YRITTÄJÄ, HELSINKI

Tämä on varmasti paras investointi, jonka olen koskaan tehnyt!

SINI VIRTANEN, YRITTÄJÄ, HELSINKI

Tämä on ollut uskomaton matka. Sen lisäksi, että yritykseni tilanne on täysin muuttunut, minä olen muuttunut. En vain ammatillisesti, vaan kaikessa. Ajatteluni on selkeytynyt, näen mitä minun pitää tehdä. Se on niin selkeää, että nyt tuntuu hullulta miten eksyksissä olin.

Valmennusten sivutuotteena, huono tapani juoda muutama lasillinen illassa, joka vaikutti jaksamiseeni, on jäänyt täysin pois.

Olen suositellut ja suosittelen Miisan valmennusta kaikille, joilla on haasteita yrittämisessä tai johtamisessa tai jotka ovat kadoksissa oman ajattelunsa kanssa.

JUHA H., TOIMITUSJOHTAJA- YRITTÄJÄ, TURKU

Löysin mentaalivalmennuksesta uusia oivalluksia elämäni haasteisiin. Sen myötä koin ihanan vapautumisen siitä, että kaikkiin päähäni juolahtaviin ajatuksiin ei tarvitse reagoida – yhtään mitenkään. Riittää, että haastaa mielensä uskomusten totuudenmukaisuuden ja tarpeellisuuden.

Kuulostaa helpolta ja sitä se tavallaan onkin, mutta se, että tunnistaa vanhasta tottumuksesta tulevat ajatusmallit vaati ainakin omalla kohdallani jokusen älynväläyksen, jotka Miisa auttoi saavuttamaan.

Miisa on loistava mentaalivalmentaja, kannustava, iloinen ja jämäkkä. Miisan seurassa uskaltaa olla täysin oma itsensä. Miisan esittämät kysymykset, palaute ja rentoutusharjoitukset tuuppivat ajatteluani hyvin liikkeelle ja saivat aikaan lempeitä oivalluksia.

Voin lämpimästi suositella tätä kaikille niille, jotka kaipaavat elämäänsä ja ajatteluunsa uutta lähestymiskulmaa urapolullaan tai parisuhdekiemuroissa.

RIIKKA P., JOHTAJA, HELSINKI

Valmennus auttoi näkemään työtilanteissani asioita, joita aiemmin en ollut huomannut tai joihin en ollut rohjennut tarttua. Keskustelun kautta työtilanteeni näyttäytyi uudessa valossa. Sain kannustusta ja rohkeutta toimia.

Suosittelen Miisan valmennusta erityisesti kaltaisilleni yksinyrittäjille. Yksin töitään tekevällä on kovin vähän tilaisuuksia saada perspektiiviä omaan työhönsä tai arvioida omia työtapojaan, kun työyhteisöä ei ole olemassa eikä kotiin työasioita halua viedä. Tuntui erityisen hyvältä saada riippumattoman ulkopuolisen henkilön näkökulmaa asioihin.

Hypnoosia en ollut aiemmin kokeillut. Ensin se vaikutti hurjalta, mutta kokeiltuani se ei ollut pelottavaa lainkaan. Päin vastoin, yllätyin miten helposti rentoutuminen onnistui. Säännöllisen rentoutumisen tärkeys muistui jälleen mieleen!

Miisan rauhallinen olemus auttoi luomaan kiireettömän tunnelman miellyttävässä ympäristössä.

SOLE L., YRITTÄJÄ, HELSINKI

Ymmärtämällä mieltäsi, voitat itsesi. Ymmärtämällä asiakkaasi mieltä, valloitat asiakkaasi.

Seinäjoki Asiakkuudet ja verkostot 2018

Helsinki Henkilöbrändi työpaja 2016

Kajaani Asiakkuudet ja verkostot 2018

Turku Palvelumuotoilu 2016

Kajaani Asiakkuudet ja verkostot 2018

Johtoryhmävalmennus 2017

Seinäjoki Asiakkuudet ja verkostot 2018

Palvelumuotoilu Workshop 2017

Turku Logomo 2017

Rovaniemi Asiakkuudet ja verkostot workshop 2018

Valikko